Aldi Sluis

In Sluis verwierven wij in 2005 samen met partners een horecapand aan de St. Annastraat 17.

In december 2011 is de nieuwbouw opgeleverd aan de eindgebruiker, Aldi Markt. Biesbroeck Beheer heeft het pand in eindbelegging genomen.
Totale winkeloppervlak is 967 m2 en de huurder is Aldi Vastgoed.

Lees meer...

Den Bolder - garages en bergingen in Terneuzen

Aan de Van der Waalsstraat, op de locatie van het voormalige kinderdagverblijf De Schorriemorries, is het nieuwbouwplan “Den Bolder” gerealiseerd.

Het plan omvat garages en bergingen in verschillende afmetingen. Alle garages zijn voorzien van een kanteldeur met een inrijhoogte van 2.25 m en zijn ideaal voor het stallen van uw auto, oldtimer, motor of vouwcaravan. Dat er veel behoefte was voor dit project bewjist de grote belangstelling; reeds 50% was reeds in de planfase verkocht. Het plan werd gerealiseerd in 2014; de laaste units werden begin 2015 verkocht.

Lees meer...

Move2Learn Terneuzen

In Terneuzen ontwikkelden wij in 2011 samen met Bodyline Educatie een nieuw onderkomen voor de CIOS sportopleiding van ROC Zeeland en de uitbreiding van Health Center Bodyline. In dit gebouw vindt een unieke samenwerking plaats tussen een commercieel sportcentrum en een MBO sportopleiding. Daarmee is deze plaats behalve een sportopleiding ook een erkend leerbedrijf. Architect Franks Schirris ontwierp een stoer gebouw met karakteristieke lamellengevel die voorzien werd van 2 grote sportprints.

Lees meer...

Park St. Andries - Koewacht

In samenwerking met Bax & van Kranenburg kochten wij in 1999 de voormalige coöperatieve vlasfabriek St. Andries te Koewacht.

Op het perceel stonden een viertal gebouwen die waren toegespitst op de vlasverwerking. Aan het perceel is na een bestemmingswijziging een woonbestemming gegeven.

Aangezien een gedeelte van het terrein onderdeel uitmaakt van de ecologische hoofdstructuur mocht slechts een deel van het terrein, met respect voor de omliggende natuur, worden bebouwd. Dit heeft geresulteerd in een viertal bijzonder ruime kavels in een landelijke omgeving, ingeklemd tussen bos, landbouwgronden en de Boskreek.

Lees meer...

Bodyline Hulst

Health Center Bodyline was na een succesvolle start in Terneuzen op zoek naar een tweede vestiging in Hulst

In 2007 ontwikkelden wij samen met Bodyline deze nieuwe vestiging aan de Spoorweg (toen Stationsplein geheten) in Hulst. 

Het gebouw bevat een danszaal, fitnesszaal, spinningzaal, diverse verhuurbare ruimtes voor mensediec, zwembad, sauna, kleedkamers en bar.

Lees meer...

Bonsoleil - bouwgrond te Westdorpe

Het verkavelingsplan Bonsoleil ligt in Westdorpe, gemeente Terneuzen. Het project, in de nabijheid van het kanaal Gent – Terneuzen, behelst de ontwikkeling van 9 bouwkavels, variërend in grootte van 500 tot ruim 1000 m2.
Van de 9 kavels liggen er 3 aan het water.

In het project zijn 2 vrijstaande woningen op voorraad gebouwd, de overige kavels zijn verkocht als vrije kavels.

Het project is inmiddels uitverkocht.

Lees meer...

Baudeloo Hulst

Het Refugium Baudeloo is een van de oudste gebouwen in het centrum van Hulst en heeft in het verleden dienst gedaan als “vluchthuis” en “overwinterhuis” voor de Paters Cisterciënzers die in late middeleeuwen de polders boven Hulst indijkten. 

Daarna heeft het pand nog dienst gedaan als gouveneurswoning, ziekenhuis voor Franse officieren en laatstelijk als pensionaat en scholengemeenschap en als klooster voor de Zusters van Roosendaal.

In 1992 is het gebouw ontdaan van alle aangrenzende bebouwing en terug in originele staat gebracht.

Lees meer...

Contactinformatie

Postbus 30
4560 AA Hulst

Overdamstraat 5
4561 AL Hulst

tel 0114-374 375
info@probies.nl

Copyright © Biesbroeck Beheer 2022

Website by Parnassus Publishing