Aldi Sluis

In Sluis verwierven wij in 2005 samen met partners een horecapand aan de St. Annastraat 17.

In december 2011 is de nieuwbouw opgeleverd aan de eindgebruiker, Aldi Markt. Biesbroeck Beheer heeft het pand in eindbelegging genomen.
Totale winkeloppervlak is 967 m2 en de huurder is Aldi Vastgoed.

Lees meer...

Den Bolder - garages en bergingen in Terneuzen

Aan de Van der Waalsstraat, op de locatie van het voormalige kinderdagverblijf De Schorriemorries, is het nieuwbouwplan “Den Bolder” gerealiseerd.

Het plan omvat garages en bergingen in verschillende afmetingen. Alle garages zijn voorzien van een kanteldeur met een inrijhoogte van 2.25 m en zijn ideaal voor het stallen van uw auto, oldtimer, motor of vouwcaravan. Dat er veel behoefte was voor dit project bewjist de grote belangstelling; reeds 50% was reeds in de planfase verkocht. Het plan werd gerealiseerd in 2014; de laaste units werden begin 2015 verkocht.

Lees meer...

Move2Learn Terneuzen

In Terneuzen ontwikkelden wij in 2011 samen met Bodyline Educatie een nieuw onderkomen voor de CIOS sportopleiding van ROC Zeeland en de uitbreiding van Health Center Bodyline. In dit gebouw vindt een unieke samenwerking plaats tussen een commercieel sportcentrum en een MBO sportopleiding. Daarmee is deze plaats behalve een sportopleiding ook een erkend leerbedrijf. Architect Franks Schirris ontwierp een stoer gebouw met karakteristieke lamellengevel die voorzien werd van 2 grote sportprints.

Lees meer...

Bodyline Hulst

Health Center Bodyline was na een succesvolle start in Terneuzen op zoek naar een tweede vestiging in Hulst

In 2007 ontwikkelden wij samen met Bodyline deze nieuwe vestiging aan de Spoorweg (toen Stationsplein geheten) in Hulst. 

Het gebouw bevat een danszaal, fitnesszaal, spinningzaal, diverse verhuurbare ruimtes voor mensediec, zwembad, sauna, kleedkamers en bar.

Lees meer...

Baudeloo Hulst

Het Refugium Baudeloo is een van de oudste gebouwen in het centrum van Hulst en heeft in het verleden dienst gedaan als “vluchthuis” en “overwinterhuis” voor de Paters Cisterciënzers die in late middeleeuwen de polders boven Hulst indijkten. 

Daarna heeft het pand nog dienst gedaan als gouveneurswoning, ziekenhuis voor Franse officieren en laatstelijk als pensionaat en scholengemeenschap en als klooster voor de Zusters van Roosendaal.

In 1992 is het gebouw ontdaan van alle aangrenzende bebouwing en terug in originele staat gebracht.

Lees meer...

Contactinformatie

Postbus 30
4560 AA Hulst

Overdamstraat 5
4561 AL Hulst

tel 0114-374 375
info@probies.nl

Copyright © Biesbroeck Projectontwikkeling & Beheer 2020

Website by Parnassus Publishing