Den Bolder - garages en bergingen in Terneuzen

Aan de Van der Waalsstraat, op de locatie van het voormalige kinderdagverblijf De Schorriemorries, is het nieuwbouwplan “Den Bolder” gerealiseerd.

Het plan omvat garages en bergingen in verschillende afmetingen. Alle garages zijn voorzien van een kanteldeur met een inrijhoogte van 2.25 m en zijn ideaal voor het stallen van uw auto, oldtimer, motor of vouwcaravan. Dat er veel behoefte was voor dit project bewjist de grote belangstelling; reeds 50% was reeds in de planfase verkocht. Het plan werd gerealiseerd in 2014; de laaste units werden begin 2015 verkocht.

De bergingen, met loopdeur, zijn ideaal voor het stallen van een fiets of scootmobiel, het opslaan van de tuinset of barbecue, ect…

In het gebouw is een hoofdaansluiting voorzien voor elektriciteit. Tegen een meerprijs is het mogelijk uw garage of berging te voorzien van een electrische installatie. De installatie omvat een tussenmeter, bedrading, een lichtpunt met schakelaar en een dubbel stopcontact.

Voor het gezamenlijk regelen van de opstalverzekering, de centrale
stroomvoorziening, het onderhoud en de administratie is de Vereniging van Eigenaren “Den Bolder” opgericht.
Door de kleuren van het schilderwerk in de toekomst gelijk te houden blijft het straatbeeld er nu en in de toekomst rustig en verzorgd uitzien.

De volgende types zijn beschikbaar:

  Type Afmeting Oppervlakte
Garage Bolder M  2,46 x 5,95 m  17,25 m2
Dubbele garage Bolder L  5,90 x 5,95 m  34,65 m2
Berging Bolder B  1,90 x 2,28 m  5,41 m2

 

 

 Voor verkoopinformatie, beschikbare types en prijzen klikt u hier...

Contactinformatie

Postbus 30
4560 AA Hulst

Overdamstraat 5
4561 AL Hulst

tel 0114-374 375
info@probies.nl

Copyright © Biesbroeck Beheer 2024

Website by Parnassus Publishing