De Brouwerij - stadsappartementen in Hulst

Samen met Annemersbedrijf Van der Poel en Kindt + Biesbroeck Vastgoed realiseren we in we in het historische centrum van Hulst een woongebouw met 35 stadsapprtementen.

Op de locatie waar appartementencomplex de Brouwerij zal verrijzen, werd vroeger een bekend Java-bier van hoge gisting gebrouwen, in brouwerij ‘de Halve Maan’. De keuze voor de naam van het nieuwe appartementcomplex was hierdoor dus snel gemaakt.

Lees meer...

Bonsoleil - bouwgrond te Westdorpe

Het verkavelingsplan Bonsoleil ligt in Westdorpe, gemeente Terneuzen. Het project, in de nabijheid van het kanaal Gent – Terneuzen, behelst de ontwikkeling van 9 bouwkavels, varierend in grootte van 500 tot ruim 1000 m2. Het project is bijna uitverkocht.

De laatste kavels worden verkocht als vrije kavels.

Lees meer...

Park St. Andries - Koewacht

In samenwerking met Bax & van Kranenburg kochten wij in 1999 de voormalige coöperatieve vlasfabriek St. Andries te Koewacht.

Op het perceel stonden een viertal gebouwen die waren toegespitst op de vlasverwerking. Aan het perceel is na een bestemmingswijziging een woonbestemming gegeven.

Aangezien een gedeelte van het terrein onderdeel uitmaakt van de ecologische hoofdstructuur mocht slechts een deel van het terrein, met respect voor de omliggende natuur, worden bebouwd. Dit heeft geresulteerd in een viertal bijzonder ruime kavels in een landelijke omgeving, ingeklemd tussen bos, landbouwgronden en de Boskreek.

Lees meer...

Contactinformatie

Postbus 30
4560 AA Hulst

Overdamstraat 5
4561 AL Hulst

tel 0114-374 375
info@probies.nl

Copyright © Biesbroeck Projectontwikkeling & Beheer 2019

Website by Parnassus Publishing