Move2Learn Terneuzen

In Terneuzen ontwikkelden wij in 2011 samen met Bodyline Educatie een nieuw onderkomen voor de CIOS sportopleiding van ROC Zeeland en de uitbreiding van Health Center Bodyline. In dit gebouw vindt een unieke samenwerking plaats tussen een commercieel sportcentrum en een MBO sportopleiding. Daarmee is deze plaats behalve een sportopleiding ook een erkend leerbedrijf. Architect Franks Schirris ontwierp een stoer gebouw met karakteristieke lamellengevel die voorzien werd van 2 grote sportprints.


Naast het ROC en Bodyline als hoofdgebruikers wordt het gebouw tevens gebruikt door de Stichting Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen, die er een op sport gebaseerde Buitenschoolse Opvang heeft gehuisvest. In de avonduren wordt de danszaal nog door een dansstudio gebruikt.

Het gebouw bevat een multifunctionele sportzaal, fitnesszaal, danszaal, leslokalen, docenten- en gesprekkamer, sport-buitenschoolse opvang, binnen- en buitenklimwand en een zandveld voor beach-spelen. De totale vloeroppervlakte is 1550 m2.
Op 13 januari 2012 is het gebouw officieel geopend door burgemeester Lonink.

Architect: Frank Schirris, St. Jansteen
Bouw: Sprangers Bouwbedrijf, Terneuzen


Meer over de opening van het gebouw in BNdeStem

Contactinformatie

Postbus 30
4560 AA Hulst

Overdamstraat 5
4561 AL Hulst

tel 0114-374 375
info@probies.nl

Copyright © Biesbroeck Beheer 2024

Website by Parnassus Publishing