De Brouwerij - stadsappartementen in Hulst

Samen met Annemersbedrijf Van der Poel en Kindt + Biesbroeck Vastgoed realiseren we in we in het historische centrum van Hulst een woongebouw met 35 stadsapprtementen.

Op de locatie waar appartementencomplex de Brouwerij zal verrijzen, werd vroeger een bekend Java-bier van hoge gisting gebrouwen, in brouwerij ‘de Halve Maan’. De keuze voor de naam van het nieuwe appartementcomplex was hierdoor dus snel gemaakt.

De Brouwerij is gevestigd aan het ’s-Gravenhofplein, op een prachtige locatie in de binnenstad van Hulst. Met het uitzicht op de stadswallen kunnen de bewoners van de Brouwerij dagelijks genieten van zowel de landelijke als pittoreske sfeer van Hulst. Belangrijke winkelvoorzieningen zijn op loopafstand beschikbaar. Stads en toch rustig wonen, dat is waar de Brouwerij voor staat.

De moderne expressieve architectuur, met een knipoog naar de stijl van de Amsterdamse School, is ontworpen door VG Architecten uit Sas van Gent en sluit perfect aan op de natuurlijke én stadse omgeving. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en dragen bij aan een optimale ruimtelijke beleving.

Het project is sinds de zomer van 2019 volledig uitverkocht.

Contactinformatie

Postbus 30
4560 AA Hulst

Overdamstraat 5
4561 AL Hulst

tel 0114-374 375
info@probies.nl

Copyright © Biesbroeck Beheer 2024

Website by Parnassus Publishing